0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Course

VIEW BY

Showing all 9 results

0

SEWA BILIK SEMINAR

Kami menyediakan kemudahan sewa bilik yang lengkap dengan wifi 100mbps dan serba moden untuk seminar, mesyuarat atau untuk persembahan produk.

0

KELAS TUISYEN

Khidmat tuisyen dilakukan di pusat tuisyen secara kelas dengan bilangan pelajar sehingga 14 orang. Tuisyen secara persaorangan  juga disediakan atas permintaan.

0

HOME TUITION

Khidmat tuisyen secara persaorangan dan di rumah memberi penyelesaian ibu bapa untuk menghantar anak ke pusat tuisyen.

0

KELAS MEMBACA

Khidmat membaca untuk Bahasa Melayu dan Inggeris untuk peringkat umur dari 4 tahun. Keupayaan membaca membolehkan lonjakan prestasi pelajar di sekolah.

0

BELAJAR BAHASA

Menyediakan kursus Bahasa  Inggeris, Mandarin dan Arab untuk kanak-kanak dan dewasa. Hubungi Tatapan Minda untuk keterangan lanjut.

0

BENGKEL DAN MOTIVASI

Kami menyediakan Program Bengkel & Motivasi Pelajar di musim cuti sekolah. Sila ikuti Program Akan Datang kami di web ini untuk keterangan dan pendaftaran.

0

e-BOOKS & KHIDMAT IMBAS

Kami membekal e-Books serta khidmat imbas dokumen kepada format PDF. Sila hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut perkhidmatan imbasan dokumen.

0

TRANSIT & EDUCARE

Pengurusan anak selepas waktu sekolah menjadi masalah besar bagi sesetengah ibu bapa yang bekerja. Khidmat Transit & Educare membantu menyelesaikan masalah ini.

0

KELAS AGAMA

Tatapan Minda menyediakan kelas bimbingan bacaan al-Quran untuk dewasa dan
kanak-kanak. Pelajar akan dibimbing oleh guru-guru al-Quran yang terlatih dan membimbing bacaan mengikut hukum Tajwid.