Course

VIEW BY

Showing all 8 results

Tatapan_Minda_Bilik_ok
0

SEWA BILIK SEMINAR

Kami menyediakan kemudahan sewa bilik yang lengkap dengan wifi 100mbps dan serba moden untuk seminar, mesyuarat atau untuk persembahan produk.

Tatapan_Minda_Tuition_ok
0

KELAS TUISYEN

Khidmat tuisyen dilakukan di pusat tuisyen secara kelas dengan bilangan pelajar sehingga 14 orang. Tuisyen secara persaorangan  juga disediakan atas permintaan.

Tatapan_Minda_Home_Tuition_ok
0

HOME TUITION

Khidmat tuisyen secara persaorangan dan di rumah memberi penyelesaian ibu bapa untuk menghantar anak ke pusat tuisyen.

Tatapan_Minda_Membaca_ok
0

KELAS MEMBACA

Khidmat membaca untuk Bahasa Melayu dan Inggeris untuk peringkat umur dari 4 tahun. Keupayaan membaca membolehkan lonjakan prestasi pelajar di sekolah.

Tatapan_Minda_Bahasa_ok
0

BELAJAR BAHASA

Menyediakan kursus Bahasa  Inggeris, Mandarin dan Arab untuk kanak-kanak dan dewasa. Hubungi Tatapan Minda untuk keterangan lanjut.

Tatapan_Minda_Bengkel2_ok
0

BENGKEL DAN MOTIVASI

Kami menyediakan Program Bengkel & Motivasi Pelajar di musim cuti sekolah. Sila ikuti Program Akan Datang kami di web ini untuk keterangan dan pendaftaran.

course_13
0

e-BOOKS & KHIDMAT IMBAS

Kami membekal e-Books serta khidmat imbas dokumen kepada format PDF. Sila hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut perkhidmatan imbasan dokumen.

Tatapan_Minda_Transit_ok
0

TRANSIT & EDUCARE

Pengurusan anak selepas waktu sekolah menjadi masalah besar bagi sesetengah ibu bapa yang bekerja. Khidmat Transit & Educare membantu menyelesaikan masalah ini.