Οδηγία Προϊόντος Avana

Τι είναι το Avana;

Το Avana είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δραστική ουσία είναι η αβαναφίλη.

Αυτό το φάρμακο είναι ενδεδειγμένο για άνδρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διατήρηση μιας στύσης κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι το Avana απαιτεί σεξουαλική διέγερση για να λειτουργήσει και συνήθως πρέπει να λαμβάνεται περίπου 30 λεπτά πριν από τη δραστηριότητα.

Πάντα ακολουθείτε τις https://farmakeio-ellada.com/agora-avana-se-apey8eias-syndesh-xwris-syntagh οδηγίες του γιατρού σας για τη χρήση του Avana.

Πώς λειτουργεί το Avana;

Το Avana είναι αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5). Αυτό ενισχύει τη δράση του οξείδιου του αζώτου που χαλαρώνει τους μύες του πέους.

Η αβαναφίλη, η δραστική ουσία, αυξάνει την αιμάτωση στο πέος, βοηθώντας στη στύση και βελτιώνοντας τη σεξουαλική απόδοση.

Το Avana δεν προκαλεί αυτόματη στύση, αλλά χρειάζεται σεξουαλική διέγερση. Η κατάλληλη δόση πρέπει να καθοριστεί από το γιατρό.

Μπορεί να χρειαστούν δοκιμές για τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του φαρμάκου.

Ποιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Avana;

Το Avana κατάλληλο για άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να εξασφαλίσετε ότι είναι ασφαλές για εσάς.

Διατηρείτε στενή επαφή με τον γιατρό σας κατά τη διάρκεια της χρήσης του φαρμάκου για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Υπάρχουν περιορισμοί για τη χρήση του Avana, ιδίως αν παίρνετε άλλα φάρμακα ή αν έχετε παρακολουθηθεί για σοβαρά ιατρικά προβλήματα.

Αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια, σταματήστε τη λήψη και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Avana;

Το Avana πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Συνήθως, παίρνεται περίπου 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Καταπιείτε το Avana με ένα ποτήρι νερό. Αποφύγετε την αλκοόλη και τα βαριά γεύματα πριν από τη λήψη του φαρμάκου.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία και μην παίρνετε το Avana περισσότερο από μία φορά την ημέρα.

Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια, ενημερώστε τον γιατρό σας.

Πιθανές παρενέργειες του Avana;

Οι πιθανές παρενέργειες του Avana περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, διάρροια, δυσπεψία και αλλαγές στην όραση.

Αν αυτές οι παρενέργειες είναι ενοχλητικές ή διαρκούν, ενημερώστε τον γιατρό σας. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί η δοσολογία.

Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες, αλλά αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε σοβαρή αντίδραση, ζητήστε άμεση ιατρική βοήθεια.

Μην παίρνετε το Avana μαζί με άλλα φάρμακα χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Αποθήκευση και ασφάλεια του Avana

Το Avana πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το φως και την υγρασία.

Κρατήστε το φάρμακο μακριά από παιδιά και κατοικίδια. Μην το ρίχνετε στην τουαλέτα ή τον κάδο σκουπιδιών.

Μη χρησιμοποιείτε Avana μετά τη λήξη της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την αποθήκευση ή τη χρήση του Avana, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Τι είναι το Avana;

Το Avana είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια συνθήκη κατά την οποία ο άνδρας δυσκολεύεται να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Η δραστική ουσία του Avana είναι η αβαναφίλη.

Το Avana επιτρέπει στους άνδρες να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια ικανοποιητική στύση που επιτρέπει την ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Avana δεν προκαλεί αυτόματα στύση, αλλά απαιτεί σεξουαλική διέγερση για να λειτουργήσει.

Η διαδικασία λήψης του Avana πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα είναι σημαντική. Συνήθως, συνιστάται η λήψη του φαρμάκου περίπου 30 λεπτά πριν από την αναμενόμενη δραστηριότητα, αλλά ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες του γιατρού σας.

Επιπλέον, πριν από τη χρήση του Avana, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να εξασφαλίσετε ότι αυτό το φάρμακο είναι ασφαλές και κατάλληλο για εσάς, ειδικά αν υπάρχουν παράγοντες όπως ιατρικές παθήσεις ή λήψη άλλων φαρμάκων που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πώς λειτουργεί το Avana;

Το Avana ανήκει στην κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5). Αυτό το φάρμακο λειτουργεί ενισχύοντας τη δράση του οξείδιου του αζώτου στο σώμα.

Κατά τη σεξουαλική διέγερση, οι αιμοφόροι αγγείοι του πέους χαλαρώνουν και διευρύνονται, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει προς το πέος και να προκαλέσει στύση.

Η αβαναφίλη, η δραστική ουσία του Avana, βοηθά στην αύξηση της αίμωσης στο πέος, βελτιώνοντας τη σεξουαλική απόδοση και την ικανοποίηση του ατόμου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αβαναφίλη δεν επηρεάζει τη σεξουαλική επιθυμία αυτή καθαυτή, αλλά επιτρέπει τη στύση να συμβεί φυσιολογικά κατά τη σεξουαλική διέγερση.

Ποιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Avana;

Το Avana κατάλληλο για άνδρες άνω των 18 ετών που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε φυσιολογικούς ή ψυχολογικούς παράγοντες.

Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση του Avana για να εξασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή πιθανοί κίνδυνοι λόγω υπάρχουσας ιατρικής κατάστασης ή λήψης άλλων φαρμάκων.

Η συνεχής επαφή και συνεργασία με τον γιατρό σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Avana είναι σημαντική για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας και την αντιμετώπιση πιθανών παρενεργειών.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Avana δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες ή ανήλικα άτομα και πρέπει να διατηρείται μακριά από παιδιά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Avana;

Η σωστή δόση του Avana και η συχνότητα λήψης πρέπει να καθοριστούν από τον γιατρό σας σύμφωνα με τις ανάγκες και την ατομική ανταπόκρισή σας στο φάρμακο.

Συνήθως, συνιστάται η λήψη ενός δισκίου του Avana περίπου 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Καταπιείτε τον δισκίο ολόκληρο με ένα ποτήρι νερό.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού σας προσεκτικά και να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Επίσης, μην παίρνετε το Avana περισσότερο από μία φορά την ημέρα.

Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ ή βαριών γευμάτων πριν από τη λήψη του Avana, καθώς αυτά μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητά του.